hej igen!

hej på er ^^

Idag hade jag sovmorgon : D jätte skönt ^^ jag hann dusha också, vilket leder till att man känner sig fräch (?) också :)

när jag kom ut ur dushen så hörde jag någon och det visade sig vara mamma som hade blivit lite sen med att fara till jobbet. Det bästa var att hon sa att jag fick skjuts av henne till skolan om jag var färdig efter sju minuter.
Det var lite stressigt men jag fick skjuts i alla fall ^^.

så jag kom till skolan ganska precis en timme innan jag började så jag satt på datorn och arbetade med dans uppgiften (skillnaden mellan pilates och yoga)...ganska tråkigt. Så det blev väl lite mer facebook än vad jag ville ^^'....

Men nu så ska jag ha engelska lektion!
där ska jag jobba med min fantasy berättelse : D

sen när den är färdig och om jag är riktigt nöjd med den skulle jag kanske kunna lägga ut den så att ni också får läsa ^^

Om jag ska vara helt ärlig hade jag nästan tänkt göra en "story" om japan, men eftersom vi aldrig får skriva någon berättelse och jag gör det aldrig hemma så fick mitt intresse att skriva en fantasy om drakar och alver övertaget... :( / (:

just ja, jag har ju glömt berätta att jag tog skoterkortet förra fredagen (även om jag höll på att bli frisk/var sjuk)!!!

så här är en bild på mig strax efter ^^var snäll och klaga inte på att man inte ser mitt ansikte för att visiret är "vitt", jag ville inte ha med ansiktet så jag blåste massor så det blev imma på visiret. Visst var jag smart ;)

kram på er

KOR ONE

förlåt för att jag inte har skrivit på superlänge, jag har faktiskt inte orkat engagera mig i så mycket.

så jag kollade runt lite på internet och hittade den här vattenflaskan:


blir RIKTIGT sugen på att skaffa en, synd bara att jag har spenderat ALLDELES för mycket pengar på kläder i Jan-Feb...

Dom här vattenflaksorna är gjorda för att "fira/hylla" det rena vattnet och för att vatten är så viktigt.
De som har gjort de här ursnygga vatten flaskorna menar på det att dom firar och uppskattar vatten genom att tillverka dess snygga "grejer" ^^. De försöker även få köparna att engagera sig i kritiska vattenrelaterade problem genom återvinnande, hav och vattendrags skydd och den globala vatten krisen.

länk hittar ni här : http://www.korwater.com/!

kram på er ^^

RSS 2.0