blogg ledigt...

Konnichiwa!

jag har nu beslutat mig att ta en vecka ledigt ifrån bloggandet (bara så ni vet) eftersom jag känner att jag måste bli frisk nu! men det kan hända att jag kanske någon dag lägger ut ett inlägg, men var beredda på att jag kanske inte skriver något...

Jag har varit sjuk i snart två veckor (förkylning) med ont i halsen, jätte jobbig hosta, hade feberstegring i början och sen så får jag ont i magen + huvudet pga hostan.... så jag ska göra mitt yttersta för att bli frisk nu (mamma misstänker att det är nått virus som jag har och det tar mycket längre för kroppen att bli frisk ifrån virus...)jag önskar att de skulle se så här söta ut, för då skulle de inte vara elaka och göra en sjuk :)

byebye

sukoshi

myser

konnichiwa!

sitter just nu på värmegolvet och myser med Snoddas (grannens katt som brukar få hälsa på ibland). Han har snart legat och sovit på värmegolvet i över en timme!

Under tiden snoddas har myst har jag surfat runt lite i jakt på lite mer till min önskelista!

Jag ska snart på kurs (fiol) men jag tror nästan att jag kommer att skippa dansen idag eftersom att jag fortfarande inte är helt frisk >.<

Bye-bye

sukoshi

Hes som en kråka

Konnichiwa

Nu är jag tillbaka i ledet igen (eller sådär halvt) dvs tillbaka i skolan.
Hes är jag dessutom, men som tur är låter det iallafall inte som om jag vore i målbråttet...

Idag har jag haft japanska (som gick rätt bra föutom att jag knappt kunde prata), sedan hade vi engleska där vi skulle diskutera filmen som vi såg förra veckan...det gick sådär, jag kunde knappt prata...
efter det hade jag samhällskunskap och efter det foto.

bye-bye

sukoshi

Artist nu i hologram!

konnichiwa!

De flesta som gillar japan har nog någon gång hört om Miku Hatsune, en artist som egentligen är gjord i datorn och inte verklig. Nu är hon på turné i form av ett hologram (som är väldigt välgjort!)Jag skulle gärna gå på hennes konsert om de var så coola :)

källa

bye-bye

sukoshi

snart 1 månad kvar!!

konnichiwa!

idag har jag varit hemma från skolan eftersom att jag blev sjuk i helgen, men far nog till skolan imorgon.

Ialla fall så är det snart 1 månad kvar! till både julafton, min födelsedag och nyår!!!!
tänk att ett helt år har gått så snabbt och jag har snart klarat av halva gymnasiet!har ni skrivit önskelista?

bye-bye

sukoshi

Jag ser det snöar - igen!

Konnichiwa!

Här uppe i Umeå var det snöstorm igår, vilket gjorde att vi har fått närmare 20cm snö, om inte mer... och det snöar fortfarande bara att det är lite lugnare!

ibland önskar jag faktiskt att det kunde vara +20 grader, men ändå massa snö ute :)bye-bye

sukoshi

veckans tip!

Konnichiwa!

veckans tips är!

Livet handlar inte om hur många eller vilka fester man går på, det handlar inte heller om att man ska dricka sig full för att sedan göra saker man annars skulle göra.

DU är värd något mycket mer än så, dra därför inte ner dig själv i det, du kommer tacka dig själv för det när du blir äldre!


Jag hoppas att du kan känna att du är värt något och inte bara en leksak någon leker med för att bara slänga bort där den är trött på en.
Själv har jag inte riktigt gått på någon riktig fest, men det är för att jag själv har valt det!

bye-bye

sukoshi

lugn söndag, skola imorgon

konbanwa!

idag har jag nog mest chillat och tagit det lungt, men imorgon blir det andra bullar! skolan börjar igen och jag är inte alls taggad på att vakna tidigt och ha företag som första lektion (jag gillar verkligen inte läraren) och vi kommer säkert få tillbaka proven, och jag vet hur dåligt det gick pga att läraren suger(punkt slut, orkar inte berätta allt men hon är inte bra på något sätt iallafall) och jag har typ inte lärt mig något på hela terminen -.-''

men jag har iallafall japanska vilket jag älskar och min japanska lärare är underbar!!!! jag har nog aldrig haft en sån bra lärare!

det är ungefär vad som har hänt idag :)

men jag kan bjuda på (brukar alltid börja skratta, och dom säger ju att ett skratt förlänger livet)

 

bye-bye

sukoshi


tillbaka ifrån stockholm!

hej hej!

nu är jag tillbaka ifrån stockholm och tänkte på att skriva ett inlägg innan vi ska fara och sätta ljus på några gravar!

jag har haft det underbart därborta! på onsdagen så blev det nog bara shopping :) med lunch på sushi devil och middag på en grym thai-resturang

jag och min storasyster gick själva (familjen delade upp sig) och vi gick nästan genom hela stockholm -.-'''

från japanska torget till thai restutangen som ligger i södermalm, ni kan nog tänka er hur jobbigt det är att gå ifrån andra affären som ligger kanske 30 m ifrån japanska torget med 4 stora japanska tidningar och massa godisar och under promenaden neråt (mot södermalm) så läggs det på 2 tidningar och lite annat smått och gott.
Jag kan bara säga att det var tungt!!!

resten av veckan var mycket lugnare, det blev mest att umgås med kompisar :)

hoppas att ni har haft ett trevligt lov

sukoshi

Taylor Swifts nya album

Hej Hej

äntligen har en av mina favorit artister som inte är en asiat X3 släppt sitt nya album "Speak now"

något som jag verkligen tycker om är att Taylor Swift skriver de mesta låtar helt själv, men det som nästan förbluffar mig är att hon har skrivit alla texter till albumet "speak now" helt själv!här är en musikvideon till "
mine" som finns i det nya albumet:byebye
sukoshi

RSS 2.0