Angelic Pretty, Varför?

Konnichiwa!

(Som de flesta vet så har det varit jordbävningar, tsunamis och kärnkraftverks-explotioner. Och jag sörjer deras förlust, naturkatastrofer är aldrig roliga, och mina tänkar är hos dem. Ville bara få det sagt så att ni inte tror att jag inte bryr mig om det som hänt i Japan...)

Iallafall blir jag faktiskt lite små irriterad på Angelic Pretty då de nyligen släppt tre, helt underbara nya "kollektioner" eller vid rättare benämning "prints" (se till att lära er det! >.O).

De har släppt två nya med sailor och en som skulle passa jätte bra i sommar...problemet är bara att jag inte har pengar nog att köpa dessa underbara klänningar!jag önskar alla en bra dag!

-sukoshi

snart är det vår!

konnichiwa!

Snart är det vår! och då kan jag äntligen gå ut i mina Angelic Pretty's tea party skor som jag har köpt i vinter!Fast det är ganska synd nu när det har varit mellan +0 till +15 några dagar pch sen så var det snöstorm igår >.< brr

Men det är väl bara att inse faktum, att jag måste nog vänta någon månad till...

- sukoshi

ny film!

konnichiwa!

nu är det lov *superglad* men det är inte det inlägget ska handla om >.O utan det ska handla om att det kommer ut en ny film (juni 2011) som heter "Your Highness" där en av mina favorit skådespelare är men, nämligen Nathalie Portman!

Och om man tittar på trailern verkar den jätte kul!Jag älskar svaret på frågan "why would anyone want to be with you.."

Jag kommer helt klart se den när det kommer ut på bio!

- sukoshi

Ny "kollektion" av Baby, the stats shines bright!

Konnichiwa!

För ett litet tag sen kom en ny "kollektion" upp för reservation på Baby, the stars shines bright's hemsida, men den kommer nog säljas på deras "pirat-avdelning" Alice and the pirates.

den heter "Scent of Rapunzel" som är helt underbar <3Den kommer att finnas i en op (klänning med ärmar) och två jsk versioner (klänning utan ärmar) och en kjol version, och det kommer att komma i fyra olika färgversioner lavendel, red, navy och black.
Jag hade små funderingar på att reservera en av jsk versionerna, men då jag i stort sett är pank just nu (och sparar till ganska mycket) så lät jag bli, men jag är riktigt sugen på den, jag kanske köper den senare secoundhand så pricet ibland brukar gå ner lite.

-sukoshi

rolig kissemiss <3

konnichiwa!

Idag är jag hemma från skolan pga att jag inte mådde så bra imorse (trodde jag skulle spy på bussen till skolan) Men nu mår jag bättre! (men mår fortfarande inte 100%)

iallafall så har jag idag gjort skolarbete och lyssnat på Kana Nishino, en av mina favoritartister just nu!

Men här har ni en jätte gullig och rolig katt ^^ det roligaste är ifrån 4.14>.O

 

- sukoshi

orsaker..but Im back!

konbanwa

ok, jag sa att jag skulle bli bättre med uppdateringen, men tyvärr så har jag haft ganska fullt upp, pga skolan, mamma (blev sjuk, men det går vi inte in på >.O) och massor av annat

iallafall så är jag överlycklig då jag just fått klart ett hemprov i samhäll, men sen har jag ytterligare några skolarbeten som ska vara klara, så min uppdatering kommer nog inte vara så bra åtminstonde imorgon och på lördag då jag ska köra gärnet för att få klart dem innan jag kan ta lov på riktigt (men inte ifrån bloggen)

Iallafall en liten kort snabbuppdatering om vad som hänt senaste tiden:
- mycket i skolan...inte så kul
- hade bad i tisdag och lyckades att livrädda folk istället för att dränka den jag skulle livrädda = stolt
- mamma blev "sjuk" men går inte in på några detaljer helst..
- min plattång har pajat...>.<'
- onödig fakta men på något sätt har mina eyeliners försvunnit..(mina dyrbara skatter som jag inte klarar mig utan*snyft*)

ja, det var väl inte så mycket mer..

Förutom att jag har planer på att odla en solros!Jag hoppas att jag ska kunna odla en, rättare sagt eftersom jag är så dålig på att vattna mina växter (dödade mitt bonsai-träd pga av vattenbrist...) men konstigt nog har mina bamboo pinnar lyckats överleva något år nu..
haha jag såg just att de inte har något vatten >.< kanske jag borde fylla på åt dom....

iallafall så hoppas jag att ni har haft det bra!

/sukoshi


RSS 2.0