photoshop

konnichiwa!

Jag har mycket skolarbete kvar i skolan! (+ att jag är väldigt glömsk) därför har uppdateringen varit väldigt låg! men jag ska försöka bli bättre efter att skolan har slutat, när jag har sommarlov!

men något som är otroligt irriterande med photoshop är att man alltid råkar klicka upp den när man ska klicka på något annat.... det är inte så kul då man är mitt uppe i skolarbetet så klickar man fel och blir irriterad eftersom det tar ett tag innan man kan få ner photoshop igen.hoppas ni inte har lika stora problem med att råka klicka på fel knapp hela tiden!

- sukoshi

Reklam

Konbanwa!

När jag tittade runt lite på internet så hittar jag en reklam med en av mina favorit artister Kana Nishino!

Här är den:här finns ett exempel på en av hennes låtar - Best friends~ Sukoshi

Kate Perry i Lolita!?

konnichiwa!

jag sitter i biblitoteket på skolan just nu och väntar på att studiepasset ska börja (slutatde kl 13.00...) jag och Malin ska plugga Japanska inför kursprovet, vilket behövs.

annars idag är det en ganska grå och daskigt, det har iallafall inte snöat än idag....

här får ni en bild på Kate Perry i Angelic pretty's Jewelry Jelly (som jag gärna vill ha i lila eller grönt)hoppas ni får en trevlig dag! :D

~ sukoshi

var tog våren vägen?

konnichiwa!

förlåt för att jag alltid är så seg på att uppdatera, men då man går 2:an så blir det ganska mycket skolarbete....

men nu är det en ny vecka med nya möjligheter!

men för att ljusa upp dagen lite (eftersom att våren är försvunnen O.O) får ni en intervju med Maki och Asuka som är huvud-designers för Angelic Pretty!Det är så gulligt då Maki är en aning för blyg för att prata

- sukoshi

RSS 2.0